Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У поліції розповіли подробиці вбивства дівчини з Саратської громади

0 коментарів 36909 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За підозрою у вбивстві зниклої безвісти 16-річної жительки Білгород-Дністровського району поліцейські затримали її односельця. Чоловік зізнався у скоєному. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це, посилаючись на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, що вчора ввечері від жительки Саратської громади на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зникнення її племінниці. Від жінки поліцейські дізналися, що дівчина пішла з дому 8 вересня і перестала виходити на зв’язок.

Кілька годин правоохоронці розшукували зниклу і вночі виявили її зі слідами насильницької смерті у водоймі на околиці населеного пункту, в якому вона проживала. Тіло дівчини направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередньо, смерть настала унаслідок удушення.

У поліції розповіли подробиці вбивства дівчини з Саратської громади

У поліції розповіли подробиці вбивства дівчини з Саратської громади

В ході розслідування обставин загибелі дитини оперативники та слідчі встановили коло її спілкування, де та з ким вона востаннє проводила час, і вийшли на слід зловмисника. Поліцейські з’ясували, що дівчинка спілкувалась з 33-річним односельцем, він пригостив її морозивом і почав чіплятися, а через її пручання – задушив. Щоб приховати тіло, чоловік відтягнув його до водойми і кинув у воду.

Зловмисник розповів поліції обставини злочину, його затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому найближчим часом про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до 15-ти років ув’язнення.

У поліції розповіли подробиці вбивства дівчини з Саратської громади

В ході подальшого слідства буде проведено низку експертиз, за результатами яких можлива додаткова кваліфікація.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x