Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стало відомо, як в Арцизькій громаді пройти безплатний медогляд в рамках проєкту “Містечко здоров’я”

0 коментарів 9396 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В межах  ініціативи, спрямованої на підвищення обізнаності населення щодо свого здоров’я та запобігання інфекційним захворюванням, стартував проєкт «Містечко здоров’я», який цього місяця завітає до Арцизької громади. Де розташовуватиметься локація, коли мешканці ТГ зможуть навідатися до спеціалістів, та чим саме допоможе цей проєкт – далі в матеріалі “Бессарабія INFORM”.


Як повідомляла “Бессарабія INFORM” раніше,  даний проєкт реалізується згідно з листом Міністерства охорони здоров’я від 24 липня 2024 року (№ 2469/2024) та має на меті підтримку державної політики у сфері громадського здоров’я. Жителі населених пунктів Одеської області отримали унікальну можливість пройти безплатний медичний огляд і дізнатися більше про свій стан здоров’я.

Захід, організований Одеським обласним центром контролю та профілактики хвороб, проходитиме на відкритій локації — на дворі Арцизької центральної опорної лікарні. Це дозволить місцевим жителям швидко та зручно отримати важливі дані про своє здоров’я та корисні рекомендації.

На локаціях проєкту всі охочі зможуть безплатно: виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, отримати консультації щодо здорового способу життя, включаючи поради про те, як кинути палити, покращити харчування та знизити ризики для здоров’я.

Крім того, під час заходу буде можливість пройти тестування та отримати щеплення згідно з національним календарем профілактичних щеплень. Це важливо для тих, хто не мав змоги вчасно зробити необхідні вакцини.

У заході візьмуть участь фахівці з районних центрів контролю та профілактики хвороб, лікарі місцевих центрів первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД), а також спеціалісти у сфері громадського здоров’я. Вони нададуть професійні поради з питань профілактики захворювань та зміцнення імунітету.

Проєкт «Містечко здоров’я» працюватиме на території Арцизької громади 24 вересня з 11:00 до 14:00.

Це чудова можливість для жителів громади безплатно перевірити своє здоров’я та отримати професійні поради від лікарів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x