Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Скільки відсотків українців мають бажання виїхати до США та ЄС — опитування

1 коментар 8316 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Більша частина українців не погодилася б переїхати до США чи Європи. Такі дані оприлюднили у КМІС, соціологи якого опитали 1022 громадян України віком від 18 років.  Тож більшість з опитаних не мають наміру виїжджати з країни. Серед чоловіків бажають залишитися 70% респондентів. Про це, посилаючись на «Фокус», повідомляє «Бессарабія INFORM».


Навіть за умови, що їм легко нададуть громадянство Сполучених Штатів Америки або однієї з країн Європи, 79% українців не погодилися б переїхати туди.

Опитування проводилося в період з 1 по 6 вересня методом телефонних інтерв’ю з громадянами, які перебувають на підконтрольних Україні територіях.

Соціологи поставили респондентам запитання про те, чи змогли б вони переїхати до США або ЄС, якби без умов отримали паспорт. Результати виявилися такими:

79% — ні;

19% — так;

2% — важко сказати.

У вересні 2022 року результати показували, що відмовилися б від західного громадянства 91% опитаних громадян, а в жовтні 2020 року таких було 69%.

Також соціологи з’ясували, що 74% молодих українців, віком від 18 до 29 років мають намір залишатися в країні. Схожа тенденція спостерігається і серед осіб віком 30-44 роки, де таких 75%.

Скільки відсотків українців мають бажання виїхати до США та ЄС — опитування

Опитування КМІС показало, що близько 70% чоловіків не бажають залишати Україну, а виїхати хочуть тільки 27% опитаних громадян. Серед жінок цифри трохи вищі: 80% бажають залишитися, а 18% — мають намір переїхати.

Скільки відсотків українців мають бажання виїхати до США та ЄС — опитування

“Переважна більшість українських чоловіків мобілізаційного віку навіть за наявності легальних можливостей не хотіли б залишати Україну”, — підсумували в КМІС.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Роман
Роман
1 день назад

Що Ви брешете???? щоб могли виїхало би приблизно 80% чоловіків, навіщо брехати???? У нас кордони закриті, куди ти поїдешь??

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x