Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Обласний центр “екстренки” отримав нового тимчасового керівника: що про нього відомо

0 коментарів 9612 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після звільнення попередньої очільниці Світлани Ізосімової, колективу Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області представили нового тимчасово виконуючого обовʼязки генерального директора. Ним став лікар з медицини невідкладних станів, завідувач підстанції №5 Центру ЕМД та МК –  Кіка Едуард Володимирович. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Департамент охорони здоров’я Одеської ОВА.


Як зазначається, під час зустрічі з нагоди призначення тимчасово виконуючого обовʼязки генерального директора Центру перший заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов окреслив проблемні питання функціонування одеської обласної екстренки та висловив упевненість, що всі вони знайдуть своє вирішення вже найближчим часом, і кадрові рішення сприятимуть цьому.

Обласний центр "екстренки" отримав нового тимчасового керівника: що про нього відомо

Обласний центр "екстренки" отримав нового тимчасового керівника: що про нього відомо
Довідково:

Едуард Володимирович Кіка народився на Миколаївщині, в 2013 році закінчив Миколаївський медичний коледж, Одеський національний медичний університет, а з 2022 року є студентом Інституту публічної служби та управління НУ “Одеська політехніка”.

Починав свою трудову діяльність як завідувач ФАПу. Три роки пропрацював фельдшером в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні. У 2018 році приєднався до колективу Одеського обласного центру ЕМД та МК, пройшовши шлях від посади фельдшера з МНС до завідувача підстанції.

Має за плечима численні фахові курси, а також закордонне стажування у Службі аеромедичної евакуації м.Варшава.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x