Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина

0 коментарів 12960 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У найближчу суботу в селі Дмитрівка Городненської громади Болградського району заплановано освячення нової каплиці, будівництво якої було нещодавно завершено. Про це з посиланням на Городненську сільську раду повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, ініціатива будівництво цієї споруди належить місцевим мешканцям села Дмитрівка – Георгію Попазогло та його сину Денису.

«Ідея зародилася давно й отримавши три роки тому благословення Митрополита Агафангела Одеського й Ізмаїльського, вони організували будівництво за сімейні кошти», – розповіли в сільській раді.

Поруч із каплицею знаходилася криниця, яку родина Попазогло вирішила облагородити та захистити від зовнішніх факторів (колодязь обгородили стінами, встановили дах, а також хвіртку). До будівництва захисної споруди для колодязя із посильною допомогою долучилися  і мешканці села, а також керівник Городненської громади Микола Богоєв, який виділив трактор для облаштування території.

«Все життя хотів щось пам’ятне залишити по собі… Тут місцеві жителі та проїжджі мандрівники, зупинившись біля каплиці, зможуть не лише помолитися, а й напитися чистою колодязною водою. Отримають ще одну нагоду наблизитись до Бога», – поділився  глава родини Попазогло.

Жителі села та керівництво громади дякують родині Попазогло за чудову ідею та її здійснення.

В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина В селі Городненської громади освятять нову каплицю, яку на власні кошти побудувала місцева родина

Фото Городненської сільської ради

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x