Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілії пенсіонер напідпитку відкрив стрільбу з револьверу по дітях та тваринах

0 коментарів 84294 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У суботу, 17 серпня, ввечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що в місті Кілія на вулиці Гагаріна чоловік з вулиці здійснив постріли через паркан сусідів у бік їхнього домоволодіння і пішов. За свідченням деяких людей, після цього він причепився до неповнолітніх дівчат, які гуляли на дитячому майданчику, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначили в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, правоохоронці, прибувши на місце події, розшукали правопорушника, яким виявився 73-річний місцевий житель, і вилучили в нього пневматичний револьвер під патрон Флобера з одним набоєм. Від сусідів зловмисник пішов на дитячий майданчик, де перебували дві 15-річні дівчини. Одна з них, злякавшись револьвера, втекла, а друга залишилась.

Чоловік був п’яний, спілкувався з дитиною. Поліцейським він пояснив, що стріляв у сусідських собак, які нібито заважали йому відпочивати. На щастя, ні люди, ні тварини не постраждали.

Під час огляду місця події слідчі вилучили вісім стріляних гільз. Їх разом зі зброєю та набоєм буде скеровано на експертизу.

“Ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується хуліганство. Опитуємо дітей з батьками та інших свідків події. Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде надана остаточна кваліфікація діям фігуранта. Слідство триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури”, – розповів т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Олександр Паюк.

Деякі деталі цього випадку стали відомі через публікації у соціальній мережі фейсбук. Зокрема, одна з користувачок ФБ, яка представилась бабусею постраждалих дівчаток, стверджує, що неадекват стріляв услід дитині.

Дівчатка були до нього найближче. Одна з них почала тікати від нього, але він вистрілив їй услід. Друга дівчинка була до нього найближче і зрозуміла, що тікати небезпечно, бо пістолет справжній. Чоловік направив на неї зброю і сказав : ,,Сідай, поговоримо, будеш тікати – застрелю”. Дитина не мала вибору. Пістолет він весь час тримав збоку біля неї й висловлював погрози, бо був п’яний. Через деякий час приїхала поліція. Як з’ясувалося, стріляти він почав по собаках ще біля свого будинку, а потім почав стріляти по людях. Заяви у потерпілих взяли, але неохоче. Навіть страшно уявити, що могла б натворити ця п’яна падлюка!“, – пише жінка у фб.

В Кілії пенсіонер напідпитку відкрив стрільбу з револьверу по дітях та тваринах

Також рідні дітей розшукують свідків цього випадку, які зможуть надати більше інформації.

Велике прохання до свідків цього інциденту, можливо у когось є відео, або хтось може це підтвердити у поліції – напишіть у месенджер. Діти отримали серйозну психологічну травму і дуже хочеться, щоб винний отримав по заслузі“, – йдеться в іншому дописі.

В Кілії пенсіонер напідпитку відкрив стрільбу з револьверу по дітях та тваринах

 

В Кілії пенсіонер напідпитку відкрив стрільбу з револьверу по дітях та тваринах

В Кілії пенсіонер напідпитку відкрив стрільбу з револьверу по дітях та тваринах

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x