Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілії чоловік під час сварки побив перехожого до стану коми

0 коментарів 18009 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілька днів  тому ввечері в місті біля одного з магазинів трапилась подія, в результаті якої випадковий перехожий отримав тяжку травму й опинився в лікарні. Правоохоронці про це дізналися від працівників швидкої допомоги, які госпіталізували з місця події 46-річного потерпілого без свідомості. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Як встановили правоохоронці, між двома відвідувачами крамниці виникла сварка, яка згодом переросла в штовханину. Побачивши це, випадковий перехожий намагався вгамувати незнайомців. Але один із них вдарив його кулаком по голові, той впав і вдарився головою об асфальт.

Медики діагностували в потерпілого важку черепно-мозкову травму. Наразі він знаходиться у комі.

Слідчі та оперативники за кілька годин встановили, що побив чоловіка 28-річний співмістянин. Правопорушника затримали у процесуальному порядку. У скоєному він зізнався тільки під впливом беззаперечних доказів, які зібрали поліцейські.

Ми повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Злочин, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, карається у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури“, – повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Олександр Паюк.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x