Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Рені пішов з життя корифей морської галузі

0 коментарів 38151 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 2 серпня, перестало битися серце 61-річного директора Ренійського морського торговельного порту Сергія Строї.  Сергій Костянтинович пішов з життя  після тривалої хвороби. Про це, посилаючись на Ренійську міську громаду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Варто нагадати, що Сергій Строя очолив порт у лютому 2023 року. Він замінив на цій посаді Максима Ігнатенка, який був керівником з листопада 2021 року. З 2013-го до 2019-го рр. Сергій Костянтинович очолював Ренійську філію державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Корифей морської галузі – член Ради Асоціації портів України «УКРПОРТ», Почесний працівник транспорту України.

У Ренійській міській раді наголосили, що високий професіонал, людина слова та справи, честі та обов’язку, Сергій Строя присвятив своє життя розвитку та вдосконаленню портової інфраструктури, зробивши неоціненний внесок у процвітання морської галузі.

Його відхід — це непоправна втрата не лише для портів Дунайського регіону, де він працював з особливою старанністю, але й для всієї портової спільноти нашої країни.

Прощання із Сергієм Костянтиновичем пройде 4 серпня о 12:00 годині за адресою: м. Рені, вул. Дунайська, 23 (морський вокзал)

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x