Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Болградщині продовжують розглядати доцільність проведення тендерів: про які суми йдеться

0 коментарів 7884 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в.о. голови Болградської районної військової адміністрації Валерій Єребакан провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах району за тиждень. У засіданні взяли участь заступник голови РВА Олександр Іорданов та начальник відділу фінансів Павло Синельников. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на офіційну сторінку адміністрації.


Так, з 1 по 7 серпня 2024 року спеціалісти Болградської РВА розглянули 19 тендерних закупівель, які здійснювались територіальними громадами району на загальну суму 82 680 тис. грн.

“Основними замовниками закупівель протягом звітного періоду стали відділи освіти територіальних громад Болградського району. На даний час проводиться підготовка до нового навчального року, облаштування закладів загальної освіти та дошкільних закладів освіти згідно вимог НУШ. Предметом закупівлі виступають комплекти мультимедійного обладнання для інтерактивних класів, послуги з технічного обслуговування обладнання та механізмів, послуги з ремонту, а також закупівлі швидко споруджуваної модульної споруди для улаштування найпростішого укриття, протипожежне, рятувальне та захисне обладнання”, – йдеться у повідомленні.

Також Арцизькою міською радою оголошено тендер на реконструкцію очисних каналізаційних споруд повної біологічної очистки Арциза на суму 79,9 млн грн.

Особливу увагу було приділено закупівлям, які викликали сумніви щодо їх доцільності, або у вартості можуть бути ознаки завищення цін.

Деяким громадам надали рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x