Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Боротьба за виживання замість романтичної пригоди: аккерманські прикордонники визволили з хащ закохану пару

0 коментарів 13419 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Білгород-Дністровського загону врятували закохану пару, яка опинилася у пастці серед водно-болотних угідь та заростей поблизу українсько-молдовського кордону. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Держприкордонслужбу.


Як з’ясувалося, 29-річна мешканка Одеси приїхала до свого 37-річного коханого, який проживав у одному з сіл Білгород-Дністровського району. Чоловік і жінка вирішили поєднати свої долі та почали будувати плани на спільне сімейне життя в обласному центрі.

Та на шляху до щасливого сімейного життя була одна перепона – чоловік десь загубив свій паспорт. Тому, аби потрапити в Одесу та уникнути перевірки документів на контрольних постах автодороги Одеса-Рені, пара вирішила обійти транзитну ділянку дороги, що проходить територією Молдови.

“Романтична авантюра швидко перетворилася на боротьбу за виживання. Опинившись у плавневій системі серед заростей очерету, мандрівники швидко загубилися. Чоловік та жінка понад добу долали густі зарості та непролазні болота, аж поки не зневірилися у своїх силах. Виснажені та знесилені вони змогли знайти телефонний зв’язок та зателефонували в поліцію, благаючи про допомогу. Поліцейські про пригоду негайно сповістили прикордонників”, – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Для пошуку людей прикордонники одразу підняли в повітря безпілотники.

Боротьба за виживання замість романтичної пригоди: аккерманські прикордонники визволили з хащ закохану пару

Невдовзі одному з операторів БпЛА вдалося виявити горе-мандрівників. Жінка, помітивши квадрокоптер, почала махати руками, намагаючись привернути увагу. Вже за декілька хвилин прикордонники визволили переляканих «туристів» з очеретяних хащ.

На щастя ця пригода закінчилася позитивно, правоохоронці вчасно знайшли чоловіка та жінку, медичної допомоги вони не потребували. Вже перебуваючи у безпеці чоловік розповів, що знаходячись серед хащ він зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці.

Попри щасливий кінець пригоди, закоханим усе-таки доведеться відповідати в адміністративному порядку.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x