Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Болградська ЦРЛ повністю забезпечена живленням на випадок перебоїв у електропостачанні, – деталі

0 коментарів 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На минулому тижні комунальне некомерційне підприємство «Болградська центральна районна лікарня» Болградської міської ради отримало чергову благодійну допомогу у вигляді трьох інтегрованих систем зберігання та передачі енергії «Tesla Powerwall 2», що в змозі повністю забезпечити медзаклад живленням у випадках відключення електропостачання. Про це «Бессарабія INFORM» дізналася від керівника Болградської ЦРЛ Віктора Дішлі.


«Дані засоби – це інтегровані системи батарей, перезарядні літій-іонні акумулятори потужністю 13,5 кВт-год, які здатні забезпечувати накопичення енергії, автономне живлення, контроль за часом та мають змогу швидко підключатись до будь-якого об’єкта. Отже, у разі відключення електроенергії ці системи допоможуть повністю забезпечити електроживленням лікарню на тривалий час. Плануємо дві з них встановити в операційних і ще одну – в реанімаційному відділенні», – розповів генеральний директор КНП «Болградська ЦРЛ».

Він також виразив вдячність американській благодійній організації Direct Relief, Міністерству цифрової трансформації України, Міністерству охорони здоров’я України та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» за надання такого значущого для критичних об’єктів інфраструктури сучасного обладнання зберігання енергії.

Нагадуємо, нещодавно інтегровану систему зберігання та передачі енергії також отримав ЦНАП Білгород-Дністровської міської ради.

 

Болградська ЦРЛ повністю забезпечена живленням на випадок перебоїв у електропостачанні, - деталі

Фото Болградської ЦРЛ

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x