Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За вбивство знайомого на лаві підсудних опинився житель Білгород-Дністровського району

0 коментарів 13284 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На початку квітня поточного року в Сергіївській громаді Білгород-Дністровщини сталась п’яна «розбірка» та, як наслідок, смерть одного з її учасників. Наразі за вбивство знайомого зловмисник постане перед судом. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Слідчі в ході досудового розслідування встановили, що під час вживання алкогольних напоїв вдома у 54-річного мешканця громади між ним та його 49-річним гостем виникла сварка.

Під час суперечки господар схопив зі столу кухонний ніж і вдарив ним свого знайомого у груди. Від отриманої травми гість загинув на місці.

Про смерть товариша зловмисник сам повідомив на спецлінію «102», а коли прибули поліцейські – зізнався у скоєному та пояснив: вдарив потерпілого, бо він погано відзивався про його дружину, якої на той час вдома не було.

З місця події слідчі вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази. Далі було проведено низку судових експертиз, у тому числі судово-медичну, згідно з висновком якої смерть потерпілого настала внаслідок ушкодження серця та кровотечі.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер чоловік постане перед судом. За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Обвинуваченому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x