Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За вбивство сина житель Білгород-Дністровщини може отримати 15 років ув’язнення

0 коментарів 16821 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних за вбивство сина жителя Білгород-Дністровського району. За скоєне 71-річному правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, подія сталася весною у місті Татарбунари. Правоохоронці з’ясували, що під час вживання алкогольних напоїв у гаражному приміщенні між родичами виник конфлікт, в ході якого батько взяв зі столу кухонний ніж та вдарив ним сина у шию, після чого пішов в оселю.

Виявила загиблого сестра, яка прийшла в гості до родичів. Вона і викликала поліцейських та «швидку». 54-річного потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні, але, на жаль, врятувати його медикам не вдалося.

Під час слідства підозрюваного у вбивстві тримали  під вартою. Було проведено низку судових експертиз, у тому числі судово-медичну, згідно з висновком якої, правопорушник спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, зокрема ушкодження сонної артерії.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Досудове розслідування справи ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x