Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За два місяці в ЦНАПах Ізмаїльського району встигли оновити свої дані декілька тисяч чоловіків призовного віку

0 коментарів 16875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відучора, 17 липня, ЦНАПи більше не надаватимуть послуг з оновлення військово-облікових даних. Українцям призовного віку було надано 60 днів для того, щоб зробити це. Більш того, був наданий вибір – оновлення можна було зробити в ЦНАПах, ТЦК та СП та через застосунок “Резерв+”. Щодо Ізмаїльського району, то тут в посиленому режимі працювали спеціалісти шести відділень цієї структури. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську районну державну адміністрацію.


Як відзначили в районній адміністрації, в пріоритетах ЦНАП завжди є допомога громадянам в отриманні якісних адміністративних послуг.

Тож у такій ситуації, коли потрібно було допомогти військовозобов’язаним оновити свої облікові дані, ЦНАП не залишився осторонь. Всі спеціалісти працювали у посиленому режимі“, – йдеться в повідомленні.

Завдяки цьому, з 18 травня по 16 липня через ЦНАП Ізмаїльського району оновили свої облікові дані 7238 військовозобов’язаних осіб.

Водночас, речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін повідомив, що багато хто просто даремно відклав оновлення даних. І тепер громадяни, які не оновили військово-облікові дані вчасно, можуть отримати штрафи.

60 днів було відведено від 18 травня на оновлення своїх даних, зробити це можна було в ЦНАПах, ТЦК та СП та застосунку “Резерв+”. Багато хто, вочевидь, відкладав на останній момент та розраховував на те, що ініціативи депутатів, які пропонували продовжити ці терміни, будуть підтримані”, — зазначив посадовець.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x