Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Офіцери Арцизької громади відзвітували про роботу за перше півріччя цього року. Які правопорушення виявили

0 коментарів 16146 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На останній сесії Арцизької міської ради депутати затвердили звіти старшого дільничного офіцера поліції та  поліцейського офіцера громади сектору превенції за перше півріччя 2024 року. Про що доповідали правоохоронці, з якими викликами стикнулися, та які правопорушення виявили в Арцизькій громаді – в матеріалі “Бессарабії INFORM”.


Старший дільничий офіцер поліції сектору превенції відділення поліції № 1 Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Олексій Катков відзвітував що за перше півріччя 2024 року.  Ним було виявлено 34 адміністративних правопорушень, з яких: вчинення домашнього насильства є найпоширенішим, а саме 14 випадків. Наступним зв кількістю є порушення правил адміністративного нагляду, що в громаді виявили 11 разів. Менш популярними є дрібне хуліганство – 5 випадків, незаконна торгівля на вулиці продуктами – 2 випадки. Найменше було виявлено виготовлення, зберігання самогону та порушення правил торгівлі тютюновими виробами – їх було по одному випадку за півроку.

Що ж стосується кримінальних правопорушень, то згідно зі звітом Олексія Каткова, їх було лише 4, а саме: умисні легкі тілесні ушкодження, ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, порушення недоторканності житла та ухилення від військового обліку.

Окрім цього, офіцер зауважив, що ним проводились заходи щодо недопущення випадків стихійної торгівлі. Твкож він регулярно дійснював рейди спільно зі службою у справах дітей, директором КУ «Центр надання соціальних
послуг», медичною сестрою КУ «ЦПМСД» по сім’ях Арцизької громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Окрім цього, поліціянт здійснював рейди спільно з працівниками КП «Благоустрій», проводив бесіди та попередження з жителями громади, мешканцями приватного сектору, суб’єктами підприємницької діяльності, власниками підприємств, установ та організацій з проханням навести лад на закріплених та прилеглих територіях. Перевіряв власників мисливської та травматичної зброї. Спільно з співробітниками ТЦК та СП здійснював перевірки за місцем мешкання осіб, які ухиляються від військової служби.

Офіцери Арцизької громади відзвітували про роботу за перше півріччя цього року. Які правопорушення виявили

Поліцейський офіцер громади сектору превенції Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, майор поліції Жарких Сергій у своєму звіті розповів, що ним було розглянуто 117 заяв і повідомлень від мешканців громади та складено 58 протоколів, серед яких “лідирує” розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді – 17 протоколів, домашнє насильство – 10 випадків, дрібне хуліганство та порушення адміністративного нагляду – по 9 випадків. Серед переліку були також нанесення легких тілесних ушкоджень, ухилення від
призову на військову службу під час мобілізації, незаконне вироблення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, зберігання або транспортування алкогольних напоїв, доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання виховання дітей, порушення тиші та куріння в громадському місці.

Також майор поліції відзвітував, що ним здійснювалось автопатрулювання територією громади, проводились заходи щодо недопущення випадків стихійної торгівлі. Сергій Жарких здійснював рейди спільно зі службою у справах дітей та директором КУ «Центр надання соціальних послуг» по сім’ям Арцизької громади, які опинилися у складних життєвих обставинах. Здійснював рейди спільно з працівниками КП «Благоустрій», проводив бесіди та попередження з жителями громади, мешканцями приватного сектору, суб’єктами підприємницької діяльності, власниками підприємств, установ та організацій з проханням навести лад на закріплених та прилеглих територіях. Перевіряв власників мисливської та травматичної зброї. Спільно з співробітниками ТЦК та СП здійснював перевірки за місцем мешкання осіб, які ухиляються від військової служби. Спільно з ювенальною поліцією було проведено з дітьми 2-11 класів роз’яснювальної роботи щодо проведення їхнього дозвілля, недопущення вчинення ними будь-яких протиправних дій, в також виконувалися попереджувальні заходи щодо молодіжних неформальних рухів, індивідуальна робота з учнями у присутності батьків у школах Арцизької громади.

Не оминули інспектування лісових насаджень громади спільно з дільничим офіцером поліції, здійснення превентивних заходів у сфері безпеки дорожнього руху, перевірок об’єктів критичної інфраструктури, охорони публічної безпеки та порядку, супровід загиблих воїнів та психічно хворих пацієнтів, охорону місця подій, участь у проведені операцій«Нагляд», «Нерест», «Мігрант», «Акциз», «Розшук» та інш.

Офіцери Арцизької громади відзвітували про роботу за перше півріччя цього року. Які правопорушення виявили

Взагалі, за словами офіцерів, між ними та  керівництвом Арцизької громади налагоджена ефективна та тісна співпраця, направлена на підвищення загального рівня правопорядку, захист життя, здоров’я, честі і гідності населення, цілодобову охорону громадського порядку, профілактичну роботу з запобігання злочинностям та забезпечення комплексного підходу до розв’язання проблем, пов’язаних з питаннями безпеки в населеному пункту на території громади.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x