У Білгороді-Дністровському з’явилися свої шерифи

2 коментаря 29889 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровський долучився до впровадження безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». 11 березня у місті відбулося урочисте відкриття поліцейської станції, яка знаходиться по вулиці Михайлівська, 23. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


На захід, присвячений появі шерифів у місті, завітали керівництво Головного управління Національної поліції в Одеській області та районного відділу поліції, представники місцевої та районної влади, військові, духівник поліції, керівник окружної прокуратури, рятувальники та громадськість.

Першим до присутніх звернувся очільник обласного управління поліції Іван Жук.

“Хочу подякувати органам місцевої влади за те, що попри війну, яка два роки йде в нашій країні, ми разом з вами не зупиняємося та робимо середовище безпечнішим для громадян на території ввіреного вам району”, – зазначив головний поліціант Одещини.

У Білгороді-Дністровському з'явилися свої шерифи

Варто підкреслити, що коштом міського бюджету було зроблено ремонт приміщення та оснащено необхідними офісними меблями, оргтехнікою, а також придбаний службовий автомобіль «Renault Duster».

У Білгороді-Дністровському з'явилися свої шерифи

Як зауважив міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан, основні питання що входитимуть до повноважень Поліцейських офіцерів громади, це забезпечення посилення порядку на території громади, здійснення профілактичної роботи в сфері правопорядку, запобігання вчиненню правопорушень.

“Завдяки реалізації спільної з органами Поліції роботи, і в нашому місті вдалося запустити проєкт «Поліцейський офіцер громади». Я дуже радий та пишаюся тим, що ми можемо побачити практичну реалізацію нашої спільної співпраці саме у впровадженні даного проєкту”,- сказав під час свого виступу мер Аккермана.

За активну громадянську позицію, ефективну співпрацю з поліцією Одещини та участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» Іван Жук вручив Віталію Граждану відзнаку – нагрудний знак «За сприяння».

У Білгороді-Дністровському з'явилися свої шерифи

У заході також взяв участь протоієрей Одеської єпархії православної церкви України, духівник поліції Одещини отець Роман, який провів молебен та освятив приміщення, де прийматимуть поліцейські офіцери громади.

Відтепер за безпекою городян слідкуватимуть два шерифа: капітан поліції Марина Боб та капітан поліції Віталій Тюпа, які 24/7 підтримуватимуть зв’язок з містянами та допомагатимуть їм за потреби.

Номери телефонів для зв’язку з офіцерами: (098) 337-26-21 та (098) 923-66-41.

У Білгороді-Дністровському з'явилися свої шерифи

У Білгороді-Дністровському з'явилися свої шерифи

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
юрий
юрий
1 месяц назад

придурки кінчені ..війна-нема снарядів ..нема патронів -а ці мусорів клепають…у нас мусорів більше ніж армія уже..повнга жопа

Yuriy Nezhyvyi
Yuriy Nezhyvyi
1 месяц назад

Україна кров’ю стікає..кожен день хоронять Героїв ..сьогодні в Одесі хоронили 6 Героїв..а ця тилова крисва собі льожки стелить ..та бюджет пиляє..може їм краще окоп за муніципальний рахунок під Бахмутом викопати..

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x