Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Нещадно побив за відмову від інтиму: на Одещині нападник отримав вирок

0 коментарів 22248 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині за напад на жінку та спричинення їй тяжких тілесних ушкоджень 39-річний чоловік отримав обвинувальний вирок суду. Подія сталася у квітні в одному із сіл Усатівської громади. Зловмисник хотів задовольнити свої сексуальні потреби, а отримавши відмову від жінки, накинувся на неї і нещадно побив. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Поліцейські встановили, що чоловік під час прогулянки біля лиману побачив в одному з дворів жінку. Перескочивши через паркан, він запропонував вступити у статеві відносини, на що отримав відмову. Це обурило зловмисника, тож він побив жінку по голові кулаками та стартовим пістолетом, який був у нього в кишені, і втік.

Сусіди викликали поліцію та «швидку», яка госпіталізувала постраждалу до лікарні.

За висновком судово-медичної експертизи, потерпіла отримала тілесні ушкодження: забій головного мозку, перелом тім’яної та скроневої кісток, забійну та рвану рани м’яких тканин голови, що за критерієм небезпеки для життя відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Оперативники за лічені години встановили та розшукали правопорушника. Ним виявився 39-річний приїжджий з іншої області, який на Одещині на той момент перебував всього місяць.

За скоєне правопорушник проведе за ґратами пʼять років.

Нещадно побив за відмову від інтиму: на Одещині нападник отримав вирок

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x