Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На трасі “Одеса-Рені” стало більше ділянок, де контролюють швидкість за допомогою TruCAM

0 коментарів 23895 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як повідомили у Патрульній поліції Одеської області, загалом на дорогах України найближчим часом працюватиме 160 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 295 ділянках автомобільних доріг. До цього складу увійшла також траса міжнародного значення М-15, а також місто Ізмаїл, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання. Місця визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях (ділянках) концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями встановлених обмежень швидкості руху.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. Також у місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Наостанок додамо, що перелік ділянок, де здійснюється контроль з використанням TruCAM включає в себе місто Ізмаїл, зокрема два його проспекти – пр. Незалежності та пр. Миру. А на самій  трасі Одеса-Рені буде вже п’ять ділянок, де використовуватиметься TruCAM: км 4-43, км 180-240, км 80-95, км 115-135 та км 267-288.

На трасі "Одеса-Рені" стало більше ділянок, де контролюють швидкість за допомогою TruCAM

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x