Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині з вікна багатоповерхівки випала дитина: вона не вижила

0 коментарів 28431 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагедія сталась в місті Южне. Як попередньо встановили  правоохоронці, шестирічна дівчинка перебувала у спальній кімнаті одна в той час, поки її 31-річна мати на декілька хвилин відійшла до кухні. Дитина вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку і випала з відчиненого вікна на асфальт.  Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


На жаль, внаслідок падіння з шостого поверху дитина не вижила – від отриманих травм вона померла на місці до приїзду швидкої медичної допомоги. Про подію поліцейських сповістили медики. До цього трагічного випадку родина в поле зору правоохоронців не потрапляла. За місцем мешкання характеризується позитивно, мати виховує дитину самостійно.

Зараз правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою “нещасний випадок”.

Поліцейські вкотре закликають батьків дотримуватися безпечних правил: не залишати дітей без нагляду, у приміщеннях з малолітніми дітьми вікна слід відчиняти лише на провітрювання, встановити блокіратори або решітки на вікна або ж спеціальні дитячі замки.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x