Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині визначили сумнівного переможця тендера та ледь не розтратили 68 мільйонів гривень бюджетних коштів на ремонт школи

0 коментарів 18468 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Бюро економічної безпеки упередило розтрату майже 68 млн грн бюджетних коштів на Одещині. Аналітики виявили порушення під час проведення тендеру на капітальний ремонт приміщень одеської загальноосвітньої школи та благоустрою прилеглої до неї території. Про це, із посиланням на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило про проведення закупівлі робіт з капітального ремонту будівлі освітнього закладу та прилеглої території. Посадовці планували витратити на це майже 68 млн грн.

Переможцем тендеру визначили товариство, яке спеціалізувалося на будівництві житлових і нежитлових будівель.

Фахівці БЕБ виявили, що переможець торгів не надав необхідні документи для підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам. Зокрема, була відсутня інформація щодо наявності відповідної матеріально-технічної бази та необхідної кількості працівників для виконання вказаних робіт.

«За рекомендацією працівників Теруправління замовник скасував своє рішення про визнання компанії переможцем тендеру та відмінив закупівлю. Таким чином аналітики БЕБ упередили розтрату майже 68 мільйона гривень з бюджету міста Одеси», ─ йдеться у повідомленні БЕБ.

На Одещині визначили сумнівного переможця тендера та ледь не розтратили  68 мільйонів гривень бюджетних коштів на ремонт школи

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x