На Одещині судитимуть трьох «бізнесменів» за організацію підпільного алкогольного цеху в Рені

0 коментарів 7776 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині викрили трьох осіб, які незаконно продавали фальсифіковані лікеро-горілчані вироби. Детективи ТУ Бюро економічної безпеки України в Одеській області уже скерували до суду обвинувальний акт щодо порушників. Про це, посилаючись на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Для своєї діяльності зловмисники використовували нежитлове приміщення в одному з районів міста Рені.

Напої вони продавали по всій області через вебсайт та соціальну мережу Instagram. У кожного з учасників такого «бізнесу» була в організації своя роль.

За результатами 16 обшуків співробітники БЕБ виявили та вилучили насоси для перегону спиртовмісних рідин, понад півтори тисячі літрів спирту, незаконно виготовлені лікеро-горілчані вироби, гроші, тетрапаки, порожні бочки об’ємом 50 л, 80 л і 100 л.

У БЕБ зазначили, що орієнтовна вартість вилученого становить 1,7 мільйона гривень. На майно було накладено арешт.

«Організатору групи та двом його спільникам було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28 (вчинення кримінального правопорушення групою осіб за попередньою змовою), ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів)», ─ йдеться у повідомленні БЕБ.

Досудове розслідування по цій справі завершено, тож обвинувальний акт скеровано до Ренійського районного суду.

«Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу співробітників 17-го прикордонного загону та Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Процесуальне керівництво здійснювали прокурори Одеської обласної прокуратури», ─ зазначено у повідомленні.

На Одещині судитимуть трьох «бізнесменів» за організацію підпільного алкогольного цеху в Рені

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x