Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканці Бессарабії припустили, чим і коли закінчиться війна в Україні

0 коментарів 68391 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На офіційному телеграм-каналі “Бессарабії INFORM” нещодавно було проведено анонімне опитування серед підписників, в якому учасники зробили ставки на термін та результат війни росії проти України. Ділимося з вами результатами. 


Найбільша кількість користувачів з 519 осіб, які взяли участь, вважає, що війна закінчиться Перемогою України (30%). Тоді ж 5% впевнені, що переможе росія. 18% учасників вважає, що буде незрозуміло. 27% – що війна зупиниться на кілька років, а потім знову почнеться; 8% – що обидві країни матимуть деякий успіх; 12% припускають, що вона не закінчиться взагалі.

Мешканці Бессарабії припустили, чим і коли закінчиться війна в Україні

Разом з цим найбільша кількість опитаних з 637 учасників впевнені, що війна закінчиться вже у 2024 році. 30% прогнозують закінчення бойових дій у 2025-му. Шість відсотків ставлять на те, що це станеться у 2026-му; п’ять – у 2027. Чотирнадцять відсотків дають прогноз більше ніж на 5 років, ще 12 впевнені, що фіналу кровопролиття варто чекати не раніше, ніж через 10.

Мешканці Бессарабії припустили, чим і коли закінчиться війна в Україні

Вашу думку з приводу цього будемо раді бачити у коментарях під цією публікацією. А також обов’язково підписуйтесь на нас у Telegram.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x