Кілія прощатиметься з військовослужбовцем Олександром Івановим, який визволяв Харківщину

0 коментарів 88101 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Кілійської громади надійшла трагічна звістка: 29 червня у лікарні  перестало битися серце 53-річного Захисника України Олександра Ярославовича Іванова. Воїн боровся за своє життя майже місяць, але, на жаль, дива не сталося. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Олександр Іванов з перших днів повномасштабного вторгнення прийняв для себе рішення стати до лав Збройних Сил України. 27 лютого 2022 року чоловік призвався до ТЦК та СП, де проходив службу до жовтня 2023 року.

Далі його перевели до Кропивницького, а потім, через місяць ─ на Купянський напрямок. З квітня захисник потрапив до Вовчанська на Харківщині. Саме звідти його госпіталізували до лікарні, де його серце зупинилося назавжди.

Прощатимуться з Героєм завтра, 4 липня.

Траурна процесія о 09:30 вирушить від моргу по вулицях Кубишкіна, Захисників Зміїного, Портовій, Миру, Тараса Шевченка, Київській та Дмитрівській.

Об 11:00 відбудеться відспівування у Свято-Дмитрівському храмі. На шляху до кладовища Захисника востаннє привезуть додому, а після прощання процесія рушить на кладовище, що знаходиться на Омарбії.

Колектив «БІ» висловлює глибокі та щирі співчуття рідним Героя. Сумуємо разом з вами…

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x