Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїльщина готується до осінньо-зимового періоду: що відомо

0 коментарів 11205 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі продовжується підготовка житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр. Станом на 25 липня середній рівень готовності становить 55%. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на інформацію голови Ізмаїльської РВА Родіона Абашева, під головуванням якого напередодні відбулася апаратна нарада.


За словами очільника Ізмаїльщини, особлива увага приділяється забезпеченню району паливом.

“Територіальні громади активно проводять тендерні процедури щодо закупівлі вугілля. Ізмаїльська та Ренійська громади вже повністю забезпечені вугіллям. Усі генератори в районі мають необхідний запас рідкого палива, що зберігається на базах сертифікованих та комунальних підприємств. Забезпеченість рідким паливом по району складає 95%”, – розповів Родіон Абашев.

Голова РВА констатував, що електропостачання в районі залишається нестабільним, проводяться стабілізаційні відключення за графіками АТ «ДТЕК «Одеські електромережі». Для покращення ситуації з електропостачанням планується впровадження різноманітних проєктів.

“На розгляд Одеської обласної державної (військової) адміністрації був надісланий перелік критично важливих об’єктів, щоб забезпечити стабільне енергопостачання. З метою стабілізації електропостачання планується запровадження проєктів розподіленої генерації на комунальних підприємствах з водопостачання, теплопостачання та інших систем життєзабезпечення”, – підкреслив пан Абашев.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x