Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїлець викрав барсетку з грошима з чужої автівки – подробиці

0 коментарів 14850 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські оперативно викрили та затримали 50-річного жителя Ізмаїла за підозрою у крадіжці. Він викрав барсетку з грошима з чужого транспортного засобу. Слідчі вже повідомили чоловіку про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


До поліції звернувся 64-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що вранці залишив свій автомобіль на одній з вулиць міста, а коли повернувся, виявив відсутність в салоні барсетки. В ній знаходилось 1350 євро, 400 доларів та 7000 гривень.

Поліцейські оперативно встановили та розшукали правопорушника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий житель, відносно якого на розгляді в суді знаходяться матеріали по трьох кримінальних провадженнях. Зокрема, за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, незаконне заволодіння транспортним засобом  та наркозлочини.

Зловмисник, перебуваючи у місті, помітив, як власник залишив легковик без нагляду, при цьому не зачинив пасажирське вікно і пішов у справах. Дочекавшись, коли той зайде до крамниці, порушник просунув руку у вікно і викрав чоловічу барсетку.

Далі фігурант утік з місця злочину. Загальна сума завданого матеріального збитку потерпілому склала майже 85 тис. грн.

Гривні зловмисник витратив в магазині, 250 євро віддав малознайомому у якості погашення боргу, а залишок приніс додому. Звідти вказані кошти були вилучені правоохоронцями під час проведеного санкціонованого обшуку, та повернуті власнику.

«Фігуранта ми затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у таємному викраденні чужого майна,  вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і крається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 120 тисяч гривень» – розповіла старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Альона Опря.

Слідство триває.

Ізмаїлець викрав барсетку з грошима з чужої автівки - подробиці

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x