Дякуємо, що читаєте нас українською💪

50-річному браконьєру з Білгород-Дністровщини “світить” обмеження волі

0 коментарів 14283 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Браконьєр з Білгород-Дністровського району, який на Дністровському лимані рибалив забороненим знаряддям, піде під суд. За скоєне йому загрожує від штрафу до обмеження волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Правопорушника викрили поблизу селища Затока Кароліно-Бугазької ОТГ у серпні минулого року. Правоохоронці встановили, що 50-річний місцевий житель рано-вранці, не маючи відповідних дозвільних документів, виставив у водоймі ятери, а через кілька годин повернувся по улов.

У правопорушника вилучили шість ятерів, кожен з яких завдовжки понад три метри, та понад 21 кілограм різних біоресурсів – креветок, крабів, камбал глосів та бичків. Незаконний улов правоохоронці передали на зберігання спеціалізованому приватному підприємству.

За результатами проведеної судово-екологічної експертизи, своїми діями рибалка завдав державі збитків на більш ніж 150 тис. грн.

Чоловіку висунули обвинувачення у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду.

Цей злочин кваліфікується частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України.

“Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченому загрожує покарання штрафом від 17 тис. до 51 тис. гривень або пробаційним наглядом на строк до трьох років, або обмеженням волі на той самий строк”, – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x