Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За фактом отруєння дітей у Рені порушено кримінальну справу

0 коментарів 16713 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За фактом отруєння дітей, які після відвідування закладу харчування у Рені потрапили до лікарні, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, ввечері 3 червня в Ренійську міську лікарню з отруєнням потрапили вісім дітей. За словами матері, напередодні вони відвідали один з місцевих кафетеріїв. Під час аналізу було з’ясовано, що 1 червня діти харчувалися у кафе “Шоколад”, де замовляли різні страви.

Правоохоронцям про подію повідомили медики. До них протягом дня з ознаками харчового отруєння поступили шестеро дітей віком від 7-ми до 13-ти років та 38-річна мати з двома дітьми 10-ти та 12-ти років.

Лікарі надали їм допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування.

«Під час проведення перевірки ми встановили, що усі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало зле, і вони звернулися до медичного закладу. Відомості про подію ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини події», – розповів начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x