Як розподіляється світло в Одеській області – пояснення ДТЕК

0 коментарів 89829 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 7 червня, всю добу триватимуть стабілізаційні відключення. При цьому велика ймовірність відключення електрики не тільки в сірій, а й світло-сірій зоні. Виділених лімітів вистачить менш ніж на 70% потреб. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ДТЕК “Одеські електромережі”.

За інформацією  енергетичної компанії, сьогодні на область виділено енергії, яка покриє лише 63% потреб області. З них 16% йдуть на забезпечення критичної інфраструктури – лікарень, насосних станцій, військових обʼєктів і т.п.

Інші 47% буде розподілено між населенням, соціально-побутовою сферою (школи, садочки, державні установи, тощо) і бізнесом.

Розуміємо, що всі ви з нетерпінням чекаєте включення світла (як і ми). Але просимо вас не поспішати включати всі потужні прилади одночасно. Таке різке навантаження на мережі призводить до аварій і відповідно світла буде ще менше. Це важкі часи для енергосистеми і кожного українця. Але ми вистоїмо. Світло обовʼязково переможе темряву! Вірте в енергетиків!“, – підкреслили в ДТЕК.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x