Водій фури-“рукавички”, якого затримали в Ізмаїльському районі, постане перед судом

0 коментарів 25056 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Про водія зерновоза із 41 нелегальним пасажиром призовного віку, які рухалися Ізмаїльським районом у бік сусідньої країни, поліцейським повідомили прикордонники. Нагадаємо, подія сталась декілька днів тому, на трасі Одеса-Рені в районі села Новосільське Ренійської громади. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції з’ясувала, що 21-річний житель Ізмаїла, який займається перевезенням зерна за кордон, під прикриттям своєї підприємницької діяльності намагався приховати та вивезти у вантажівці з України ухилянтів із 12-ти областей країни. Їх він за вказівкою наразі невстановленого організатора оборудки забрав з Одеси. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилалючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Втікачам така послуга коштувала від п’яти до п’ятнадцяти тисяч доларів залежно від терміновості виїзду. Сам водій за такий трансфер мав отримати винагороду в сумі однієї тисячі.

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили в якості речових доказів вантажівку, товаро-транспортну документацію та телефони, за допомогою яких чоловіки вели домовленість про перетин кордону.

Водія ми затримали в процесуальному порядку і під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України. Йдеться про сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України порадами, вказівками, наданням засобів, вчиненому організованою групою з корисливих мотивів. Цей злочин карається позбавленням волі від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави“, – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до злочину.

Водій фури-"рукавички", якого затримали в Ізмаїльському районі, постане перед судом

Водій фури-"рукавички", якого затримали в Ізмаїльському районі, постане перед судом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x