Мешканцям та гостям Болградської громади роз’яснили, чому заборонено купатися в озері Ялпуг

1 коментар 39825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Саме тоді, коли купальний сезон став набирати обертів, на офіційних інтернет-платформах Болградської міської ради з’явилося роз’яснення про те, чому на прибережних зонах озера Ялпуг на території Болградської громади встановлено щити з написом «Купатися заборонено». Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як пояснив очільник Інспекції з благоустрою Болградської міської ради Костянтин Дімов, водні об’єкти, що знаходяться в межах території Болградської громади, визнано непридатними, тому що вони не обладнані сезонними рятувальними постами пляжів.

«Одразу зауважу, що на балансі Болградської міської ради немає жодного пляжу в громаді. У нас немає офіційних місць для купання, які обов’язково повинні бути забезпечені присутністю представників рятувальних та медичних служб згідно з вимогами Наказу Міністерства внутрішніх справ України №301 від 10.04.2017 р. «Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України». Тобто цими попередженнями ми нагадаємо про те, що купання в озері Ялпуг – відповідальність не міської влади, а самих купальників», – пояснив Костянтин Дімов.

Додамо, що попри цей факт та попередження, купальників на озері Ялпуг, особливо на території Болграда, не поменшало.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Алекс
Алекс
1 день назад

А що, так важко людям обладнати пляжі?!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x