Медики Одещини стали ініціаторами петиції щодо бронювання працівників «швидкої» ─ деталі

0 коментарів 11880 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На офіційному сайті Президента України 13 червня зареєстрована петиція щодо бронювання співробітників центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Ініціаторами даної петиції виступила Незалежна профспілкова організація Одеського обласного Центру Екстреної медичної допомоги. Про це, посилаючись на Центр, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Петиція була подана від імені членкині Профкому, лікарки з медицини невідкладних станів Підстанції №5 Єлизавети Чурілової.

«Звертаємося до колег-медиків, а також до всіх українців, яким не байдужа доля Екстренки. Будь ласка, пройдіть верифікацію на сайті Президента і підпишіть петицію якнайшвидше. Питання бронювання лікарів, фельдшерів, диспетчерів, санітарів, медичних техніків та водіїв центрів ЕМД та МК має бути підняте на найвищий рівень і вирішене на користь народу України. Нагадаємо, що екстренка сьогодні — це транспортування важкохворих та поранених, медична евакуація, допомога при позалікарняних пологах, утопленнях, падіннях з висоти, медичне сортування та допомога при масових випадках, ракетних обстрілах тощо. Це обов’язки, які неможливо перекласти на жодну з існуючих нині структур. Також не представляється можливим повністю замінити військовозобов’язаних фахівців екстренки такими, які не можуть бути мобілізовані», ─ закликають громадян медики.

Також у повідомленні наголошено, що бронювання працівників екстренки є питанням Національної безпеки, тож медики сподіваються на підтримку та підписання петиції №22/228262-еп від 13 червня 2024 на сайті Президента України.

Медики Одещини стали ініціаторами петиції щодо бронювання працівників «швидкої» ─ деталі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x