Чи будуть дощовими вихідні на Одещині, прогнозували синоптики

0 коментарів 12771 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Щодо пожежної небезпеки, то фахівці однозначно зазначають, що на завтра, 15 червня, буде низька ймовірність виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності відкритого вогню. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Гідрометцентр Чорного та Азовського морів. 


Як запевняють фахівці гідрометцентру, наступної доби погоду на Одещині буде формувати циклон з центром над Чорним морем. А далі зумовлюватиме поле низького тиску. Тому слід очікувати завтра мінливу хмарність. Вночі та вранці на певних територіях області буде йти короткочасний дощ, а день прогнозують без істотних опадів.

Щодо грози, її слід очікувати загалом вночі. Вітер має бути північно-західний 9-14 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 22-27°. На автошляхах області видимість добра.

16 та 17 червня погода також обіцяє бути дощовою, зокрема синоптики попереджають про мінливу хмарність, короткочасні дощі, а місцями – потужні грози. Температура вночі буде +15+20 градусів, 16 червня вдень стовпчик термометрів може підійматися до відмітки +23+28 градусів, а 17 червня – до +25+30 градусів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x