Вже втретє за рік: з бюджету Болградської громади передадуть чергові 2 мільйони гривень на підтримку ЗСУ

0 коментарів 46224 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Проєкт рішення «Про виділення субвенції обласному бюджету Одеської області у 2024 році для військових формувань Збройних Сил України, Сил безпеки та оборони» було ухвалено депутатами Болградської міської ради на сьогоднішньому пленарному засіданні 75-ї сесії. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, розмір субвенції становить 2 мільйони гривень, які виділяються відповідно до Програми забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, підтримки сил оборони України та мобілізаційної готовності в Болградській територіальній громаді на 2024-2027 роки.

Як зазначається в рішенні Болградської міської ради, ця сума буде спрямована на забезпечення необхідних нагальних потреб формувань територіальної оборони, Збройних Сил України, Сил безпеки та оборони.

Нагадаємо, це вже четверта така фінансова допомога з боку Болградської громади на підтримку ЗСУ і третя – з початку цього року.

Так, у серпні минулого року депутати Болградської міської ради погодилися передати на ці ж потреби субвенцію обласному бюджету у розмірі понад 7 млн грн. В березні 2024 року – також 2 мільйони гривень. Ще 1,9 мільйона гривень у квітні поточного року, які були розподіленими відповідно потреб між відділом Управління Служби безпеки України в Одеській області та двома військовими частинами.

Фото з архіву “БІ”

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x