На Ізмаїльщині сталася ДТП: травми отримали водій та двоє підлітків

0 коментарів 17847 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 20 травня, близько 23-ої години неподалік села Нова Покровка Суворовської громади Ізмаїльського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалися троє громадян. Про це, посилаючись на Ізмаїльський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Поліцейські попередньо встановили, що 21-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «ВАЗ» з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, перевищив дозволену швидкість, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і зіштовхнувся з деревом.

Унаслідок автопригоди травмувався водій і двоє його 16-річних односельців, які знаходились на пасажирських сидіннях легковика. Потерпілих каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Водію і одному підлітку діагностували переломи кінцівок і таза, а другому юнакові – закриту черепно-мозкову травму.

У керманича в медзакладі відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться  про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває, встановлюються повні обставини автопригоди.

Поліцейські вкотре закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x