Креативно відзначили свято: в школі Ізмаїльського району з’явився тротуар у вигляді вишиванки

0 коментарів 17307 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Старі Трояни Суворовської громади Ізмаїльського району на території школи з’явився тротуар у вигляді вишиванки, розмальований в червоний, чорний та білий кольори. Про це, посилаючись на адміністрацію закладу загальної середньої освіти, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як зазначається, згідно листа департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації, здобувачі освіти та працівники Старотроянівської школи долучилися до онлайн-флешмобу «Освіта Одещини у вишиванці», приуроченого до Всесвітнього дня вишиванки, який відзначають сьогодні, 16 травня.

До цього підійшли креативно та творчо. Перед входом у заклад освіти учні та колектив школи розмалювали тротуар вишивкою червоного, чорного та білого кольорів.

Креативно відзначили свято: в школі Ізмаїльського району з’явився тротуар у вигляді вишиванки Креативно відзначили свято: в школі Ізмаїльського району з’явився тротуар у вигляді вишиванки Креативно відзначили свято: в школі Ізмаїльського району з’явився тротуар у вигляді вишиванки Креативно відзначили свято: в школі Ізмаїльського району з’явився тротуар у вигляді вишиванки Креативно відзначили свято: в школі Ізмаїльського району з’явився тротуар у вигляді вишиванки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x