Аккерманські акробатки привезли “золото” з міжнародного турніру

0 коментарів 15309 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З восьмого по 12 травня у болгарському місті Бургас відбувся міжнародний турнір зі спортивної акробатики Burgas International Acro Cup, в якому взяли участь вихованки Білгород-Дністровської Дитячої спортивно-юнацької школи. Аккерманки гідно представили рідне місто й Україну на змаганнях та вибороли перше місце. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку ДЮСШ.


У міжнародному турнірі брали участь найкращі спортсмени з усього світу, а саме: Болгарії, Ізраїлю, Великої Британії, США, Польщі, Італії, Іспанії, Азербайджану, Казахстану, Молдови та України.

Білгород-Дністровську ДЮСШ на змаганнях представляли п’ять вихованок.

Жіноча пара: Гаврилуца Анастасія, Гарібян Амалія посіли 5 місце серед 14 складів у кваліфікації і вибороли вихід до фіналу змагань.

У фіналі аккерманки неперевершено зробили свою програму та завоювали золоті медалі і стали чемпіонками Міжнародного турніру серед жіночих пар вікової категорії 12-18 років.

Жіноча група у складі Ходос Єлизавети, Сочаліної Яни та Рибальчук Орини у кваліфікації посіли 10 місце серед 20 складів, увійшли у 10 найкращих жіночих груп вікової категорії 12-18 років, але, на жаль, до фіналу не вийшли.

“Вітаємо наших спортсменок і їх тренерів Світлану Прокопенко, Тетяну Ломаченко, Ольгу Гаврилуцу з чудовими результатами та бажаємо подальших успіхів і перемог!”, – підкреслили у ДЮСШ.

Колектив “БІ” приєднується до привітань та бажає нових звершень дівчатам.

Аккерманські акробатки привезли "золото" з міжнародного турніру

Аккерманські акробатки привезли "золото" з міжнародного турніру

Аккерманські акробатки привезли "золото" з міжнародного турніру

Аккерманські акробатки привезли "золото" з міжнародного турніру

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x