Новим генеральним директором Ренійської центральної міської лікарні призначено лікарку з Одеси

0 коментарів 53946 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На черговому засіданні виконкому Ренійської міської ради, яке відбулося 18 березня поточного року, було оголошено про призначення нового генерального директора некомерційного комунального підприємства міськради «Ренійська центральна міська лікарня». Про це повідомляє власний кореспондент «Бессарабії INFORM» у місті Рені.


Керівницею ЦМЛ стала лікар-невропатолог з Одеси Наталія Бардієвська. Інформація про це розміщена на офіційному сайті Ренійської міськради.

Новим генеральним директором Ренійської центральної міської лікарні призначено лікарку з Одеси

Гендиректорку лікарні представив членам виконкому міський голова Ренійської територіальної громади Ігор Плєхов. На жаль, жодних подробиць про особистість та професійний шлях Наталії Сергіївни на офіційному сайті міськради немає. Проте відомо, що в умовах воєнного стану органи місцевого самоврядування мають право призначати очільників комунальних підприємств без конкурсу. Цим правом і скористався міський голова ТГ.

Незважаючи на відсутність подробиць призначення Наталії Бардієвської, з відкритих джерел нам вдалося дізнатися, що раніше Наталія Сергіївна працювала в одеському ТОВ «Альмед». Головна спеціалізація цієї організації – проведення платних медичних оглядів моряків цивільного флоту та водіїв автотранспорту. Водночас «Альмед» надає клієнтам ширший перелік лікувально-діагностичних послуг: це загальна медична практика, спеціалізована медична практика, інші види освіти, діяльність лікувальних закладів, роздрібна торгівля фармацевтичними товарами у спеціалізованих магазинах, видавнича діяльність.

Згідно з відкритою інформацією сервісу перевірки контрагентів YouControl, ТОВ «Альмед» було зареєстровано в Одесі ще 1997 року. Розмір статутного капіталу компанії – 9400 гривень. Основний вид діяльності – загальна медична практика, що передбачає проведення медоглядів.

З інших відкритих джерел ми дізналися, що ТОВ «Альмед» представлене як медичний центр для моряків та водіїв. Офіційна вартість медогляду у центрі – від 1250 грн до 3500 грн. Вартість послуг залежить від кількох факторів, у тому числі від компанії, де працює моряк, від прапора торговельного флоту і т.д. Наразі компанія проводить також дистанційні медогляди.

Крім того, в Мережі розміщено й іншу інформацію, яка свідчить про те, що останніми роками Наталія Бардієвська воліла працювати в приватних медичних структурах. Наприклад, її прізвище досі фігурує у списку лікарів Одеської філії компанії «Київ віта медикал» (медичний центр Vita Medical).

Нагадаємо, що попередній гендиректор Ренійської ЦМЛ Олег Бурля добровільно звільнився з посади, а також склав із себе повноваження депутата Ренійської міської ради.

Додамо, що несподіване призначення керівником лікарні спеціаліста з Одеси вкотре змусило замислитись про відсутність комунікації між керівництвом громади та місцевим населенням. Не зважаючи на те, що стан справ у комунальній медицині – це дуже чутлива тема, що викликає величезний соціальний інтерес, Ренійська міськрада офіційно ніяк не пояснила передумови, причини та очікувані результати призначення нового гендиректора лікарні. Чому було обрано саме цю кандидатуру на посаду керівниці ЦМЛ? Чи пропонувалося очолити лікарню будь-кому з місцевих фахівців, і якщо ні, то чому? Які пріоритетні завдання ставить виконком міськради перед Наталією Бардієвською? Усі подібні запитання поки що залишаються без відповіді…

НА ФОТО: Наталія Бардієвська, фото інтернет-видання «Рені – Одеса»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x