Поширення майже оголеної частини тіла у Telegram-каналі Пенсійного фонду України в установі назвали спробою дискредитувати їх роботу

0 коментарів 14094 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Пенсійному фонді Україні повідомили, що сьогодні, 28 березня, була здійснена спроба дискредитувати роботу установи через канал в Telegram. Про це, із посиланням на ПФУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Йдеться про поширення у Telegram-каналі Пенсійного фонду відвертого фото із зображенням майже оголеної частини тіла.

«Спробу навряд чи можна назвати вдалою, принаймні діяльність Пенсійного фонду заслуговує на більш креативний підхід. Просимо не шукати в повідомленні, яке поширюється представниками окремих медіа, прихованих сенсів», ─ йдеться у зверненні ПФУ.

Також у Фонді наголосили, що він в установленому порядку продовжує фінансування пенсійних та страхових виплат, житлових субсидій та пільг.

«Сьогодні Telegram не найбільш надійний канал інформування, але багато користувачів отримують інформацію саме з цього джерела. Водночас нагадуємо: якщо ви отримуєте інформацію про діяльність Пенсійного фонду України в Telegram, радимо перевіряти її достовірність на інших офіційних каналах Фонду», ─ закликали користувачів в установі.

Поширення майже оголеної частини тіла у Telegram-каналі Пенсійного фонду України в установі назвали спробою дискредитувати їх роботу

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x