В Україні боржники за комуналку залишаться без субсидій: подробиці

0 коментарів 24354 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно у Пенсійному Фонді України зазначили, що багато українців ризикують залишитися без субсидій. В зону ризику потрапляють ті, хто накопичив велику заборгованість за комунальні послуги. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на директора департаменту Пенсійного фонду Олену Охріменко. 


Як зазначила очільниця департаменту, допомога буде анульована для тих громадян, які протягом трьох місяців не платили за житло, а сума боргу перевищила 680 грн. Окрім того, Пенсійний фонд не призначатиме субсидію, поки людина не укладе договір про реструктуризацію боргу або не погасить заборгованість повністю.

У нас велика кількість людей, позбавлених можливості призначення саме через заборгованість“, – попередила Охріменко.

Тому вона закликала українців якнайшвидше погасити борги, щоб повернути субсидію.

Нагадаємо, з грудня 2022 р. житлові субсидії призначає Пенсійний фонд України. Заяви про призначення та надання субсидії з необхідними документами приймають в органах пенсійного фонду (наживо, поштою, через електронний кабінет або мобільний застосунок фонду), уповноважені посадові особи місцевої ради або військової адміністрації, центру надання адмінпослуг, які передають дані до Пенсійного фонду протягом трьох днів. Подати заяву на отримання субсидії можна і через портал “Дія”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x