Бізнес “прогорів”: Одеські детективи вилучили десятки тисяч пачок безакцизних сигарет на мільйони гривень

0 коментарів 42579 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі детективи Бюро економічної безпеки вилучили масштабну партію сигарет на суму понад 6 мільйонів гривень. За підозрою в незаконній торгівлі цими товарами наразі здійснюється розслідування. Про це, з посиланням на пресслужбу організації, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Співробітники ТУ БЕБ, проводячи досудове розслідування, виявили та вилучили значну кількість сигарет відомих брендів, що не мали марок акцизного податку. Ця партія сигарет, орієнтована на продаж у роздріб на території міста, була оцінена приблизно в 76 тисяч пачок.

Згідно з проведеними слідчими діями, встановлено, що місцевий мешканець придбав ці сигарети з метою подальшого незаконного реалізування. Для зберігання контрафактних товарів він орендував складське приміщення.

Наразі правоохоронними органами здійснюється робота з встановленням повного кола осіб, причетних до цієї незаконної схеми збуту сигарет. Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області проводять досудове розслідування за фактом порушення, передбаченого частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), під керівництвом Одеської обласної прокуратури.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x