Винуватцю ДТП в Білгород-Дністровському районі висунули обвинувачення – штраф або обмеження волі

0 коментарів 12366 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру водію навантажувача у вчиненні ДТП, під час якої тяжко постраждала жінка. Подія сталася наприкінці минулого року в селі Ярославка Плахтіївської ОТГ Білгород-Дністровського району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Під час досудового розслідування встановлено, що водій навантажувача “JCВ”, житель Кулевчанської громади, виїжджаючи на свою смугу руху, через неуважність зіткнувся з мопедом “Honda”, на якому перебувала місцева жителька.

У результаті аварії жінка отримала численні травми, серед яких перелом кістки черепа та ушкодження голови та верхньої кінцівки. Судово-медична експертиза визнала її тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Обидва водії були тверезими в момент аварії. Поліція підтвердила, що водій навантажувача порушив правила безпеки дорожнього руху, що призвело до серйозних наслідків для потерпілої.

«Ми долучили до матеріалів кримінального провадження висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили водію навантажувача про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує штраф від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років», – прокоментував начальник відділення поліції №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Правоохоронці наголошують на важливості дотримання правил дорожнього руху, щоб запобігти подібним пригодам у майбутньому.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x