Бізнес “прогорів”: в Одеській області вивели з гри тютюнових контрабандистів

1 коментар 25110 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Детективи БЕБ розкрили велику тютюнову контрабандну схему, що діяла через Інтернет і охоплювала всю територію України, включаючи місто Одеса. Група осіб, причетних до цієї схеми, незаконно постачала тютюнові вироби без марок акцизного податку. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Співробітники Бюро здійснили 11 обшуків на території Одеської області, в результаті чого було вилучено понад 52 тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку, тютюн для кальяну, рідину з характерним запахом спирту та електронні сигарети без марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість вилученого товару становить понад 4 мільйони гривень. Проводиться досудове розслідування, яке включає в себе необхідні слідчі дії для встановлення всіх осіб, причетних до цього злочину.

Процесуальне керівництво проводять прокурори Офісу Генерального прокурора.

Бізнес "прогорів": в Одеській області вивели з гри тютюнових контрабандистів

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сергій
Сергій
3 месяцев назад

Навіщо взагалі займатися таким нелегальним бізнесом? Це ж не вигідно зовсім. Якщо маєш гроші, то краще вкладати їх в щось більш краще. Я б рекомендував вкладати в надра нашої країни. Звісно, для цього потрібно мати різні дозволи. Про них можете прочитати https://geogroup.com.ua/oczinka-vplyvu-na-dovkillya/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x