Аккерманські прикордонники завадили ще одному ухилянту потрапити до Молдови

0 коментарів 34182 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аккерманські прикордонники затримали 26-річного зловмисника, який збирався переправити до придністровського регіону Молдови свого на два роки молодшого приятеля з Вінниччини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ.


За інформацією прикордонників, чоловіки познайомилися через мережу Інтернет, коли разом грали в онлайн-ігри.

Ділок пообіцяв своєму другу, що за 3 тисячі доларів США організує мандрівку за кордон. Погодившись з умовами домовленості, чоловік прибув до одного з сіл прикордоння та поселився в готелі.

“З настанням ночі очільник нелегального туризму мав переправити свого «клієнта» човном через Кучурганський лиман. Завдяки оперативній інформації реалізації закордонного «мореплавства» вдалося запобігти, а двом товаришам доведеться відповідати перед законом”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в управлінні, стосовно «туроператора» направлено повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», а на «замовника туру» складено протокол за ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Справу скеровано до суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x