Під час атаки на Ізмаїльщину на території Молдови впав шахед: на місці події виявили нерозірвану бойову частину

0 коментарів 11826 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


11 лютого, після того, як Ізмаїльщина вчергове стала об’єктом атаки ворога, біля населеного пункту Етулія на півдні Молдови поряд з кордоном України було виявлено уламки ударного дрона. Під час обстеження місця події знайшли нерозірвану бойову частину “шахеда”. Про це повідомляє “Бессарабія  INFORM”, посилаючись на видання  Newsmaker


Молдовське село Етулія  розташоване за 4 км від українського кордону та межує з Одеською областю, а саме знаходиться неподалік від Болграда і Рені.

Фото знайдених посеред поля уламків опублікувала прикордонна поліція Молдови  зазначивши, що їх ідентифікували як уламки БПЛА типу Shahed.

За даними генерального інспекторату поліції Молдови, сапери під час обстеження уламків знайшли цілою бойову частину дрона з приблизно 50 кг вибухівки.

Співробітники вибухово-технічного відділу МВС знешкодили та зібрали усі уламки безпілотника. Найближчим часом сапери у безпечних умовах підірвуть бойову частину.

Своєю чергою, президентка Майя Санду заявила, що цей інцидент – чергове нагадування про загрозу з боку росіян.

“Це ще одне серйозне нагадування про похмуру реальність. Російська агресія є загрозою для всього континенту. Підтримка України має продовжитися”, – наголосила Майя Санду.

Під час атаки на Ізмаїльщину на території Молдови впав шахед: на місці події виявили нерозірвану бойову частину

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x