Одещина в черговий раз стала мішенню безжалісних атак російських терористів – є руйнування і постраждалі

0 коментарів 43821 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі проти суботи, 10 лютого, російські війська нанесли серію атак на Одеську область ударними безпілотниками Shahed. Ці напади призвели до серйозних матеріальних збитків та чотирьох постраждалих серед цивільного населення. Всього було зафіксовано три хвилі атак. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Сили оборони Півдня та ГУНП.


Першу хвилю дронів росіяни спрямували на місто Одесу, де усі 9 апаратів були знищені підрозділами протиповітряної оборони. Однак, уламками одного зі збитих БпЛА було пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, а також один з працівників підприємства отримав осколкове поранення та був госпіталізований.

Зазначимо, що вночі Кіпер вже заявляв про одного постраждалого внаслідок атаки.

“44-річний чоловік отримав осколкове поранення передпліччя. Нині він отримує всю необхідну медичну допомогу в лікарні”, – написав він у своєму телеграмі.

Друга і третя хвилі атак були спрямовані на припортову інфраструктуру Подунав’я, де сили ППО знищили 12 дронів, але троє співробітників припортових підприємств постраждали, отримавши численні осколкові поранення та мінно-вибухові травми. Усі постраждалі були госпіталізовані, один із них перебуває у важкому стані, проте медичний персонал надає їм всю необхідну допомогу.

Ізмаїл не залишився осторонь від атак. Пошкоджено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, дорожнє покриття, вантажні та легкові автомобілі, а також деякі житлові будівлі отримали серйозні пошкодження: вибито вікна, побито фасади, дахи.

На території Ізмаїльського району також зафіксовано пожежу приватного будинку і гаража внаслідок падіння уламків збитого дрона.

Одещина в черговий раз стала мішенню безжалісних атак російських терористів - є руйнування і постраждалі

Одещина в черговий раз стала мішенню безжалісних атак російських терористів - є руйнування і постраждалі

Одещина в черговий раз стала мішенню безжалісних атак російських терористів - є руйнування і постраждалі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x