Генерал-майор Ігор Плахута: “Завжди був і залишаюся вірним Українському народові”

0 коментарів 24273 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Генерал-майор Ігор Плахута відзначився не лише своїми словами, а й вчинками, які свідчать про беззаперечну відданість Україні та її народові. Він взяв на себе відповідальність очолити Сили територіальної оборони ЗСУ, про що заявив з великою гідністю та патріотизмом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Сили територіальної оборони ЗСУ.


З перших днів повномасштабної війни, генерал-майор знаходився на фронті, де відстоював незалежність та територіальну цілісність України. Він очолював підготовку та оборону стратегічно важливого міста Куп’янськ, що зазнавало постійного вогневого тиску противника. Здійснював керівництво підготовкою рубежів оборони та їх фортифікаційного обладнання, побудовою оперативного рубежу оборони, відсічних рубежів та кругової оборони міста.

Попередньо обіймавши посади заступника командувача Сил спеціальних операцій та заступника командувача оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”, Плахута має багаторічний досвід військового керівництва.

Своїми навичками та вміннями військовослужбовець забезпечував перевагу українським військам у боротьбі з агресором. Він не лише організовував підготовку резервів для операцій на передовій, але і особисто керував діями на різних напрямках оборони, забезпечуючи ефективний відпор до ворожих атак.

Завдяки його управлінню було організовано та здійснено заходи щодо створення та підготовки резервів ОСУВ “Хортиця”, ОТУ “Лиман”, ОТУ “Соледар”, а також він керував їх діями під час виникнення загроз у визначених смугах оборони.

“Вдячний усім, хто бʼється заради України в Силах оборони нашої держави! Завжди залишаюся вірним Присязі! Слава Україні!” 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x