Кохання є усюди: дивовижна і водночас сумна історія одеських службових собак Фіфи та Боцмана

0 коментарів 17145 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Службові собаки Одеської митниці Фіфа та Боцман, «бельгійці» за походженням та одесити за харизмою, були дійсно зірковою парою. Улюбленці дітей та журналістів, кращі службові собаки Держмитслужби. Вони несли службу «хвіст-о-хвіст» протягом 3,5 років. Аж доки на їх шляху не стала війна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську митницю.


За весь період своєї роботи чотирилапі встигли не тільки знайти сотні кілограмів наркотиків, психотропів та прекурсорів, а й стати батьками Ріка та Пірата, які також працюють в Одеській митниці. Окрім цього, вони – переможці кінологічних змагань різних рівнів та Пошуковці з великої літери.

Незвичайна собача love story Фіфи та Боцмана набула популярності після того, як вони вітали всіх з Днем закоханих від імені службових собак митниці. А потім почалось повномасштабне вторгнення…

З перших днів війни напарник Фіфи, головний державний інспектор-кінолог відділу кінологічного забезпечення Андрій Яріш, пішов зі зброєю в руках боронити рідну землю. Другий рік поспіль разом з вірною Фіфою чекають на його повернення з перемогою колеги.

А от Боцман… Розумний пес, на жаль, загинув внаслідок нічної ворожої атаки російських безпілотників на ТОВ “Поромний комплекс Орлівка” / Ferry complex Orlivka LTD, яка сталася 26 вересня 2023 року…

Ось така сумна історія. Однак жодна війна не зупинить кохання. Життя триває. Любов завжди перемагає. Переможе й Україна“, – підкреслили в Одеській митниці.

Кохання є усюди: дивовижна і водночас сумна історія одеських службових собак Фіфи та Боцмана
Кохання є усюди: дивовижна і водночас сумна історія одеських службових собак Фіфи та Боцмана
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x