Трагедія в Білгород-Дністровському районі: під колесами електровоза загинула жінка

0 коментарів 30483 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгород-Дністровському районі поліція займається розслідуванням трагічної події, яка сталася вчора, 20 лютого. Близько 19 години електровоз, який прямував з Одеси, наїхав на жінку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


За інформацією машиніста, він помітив на коліях людину і негайно намагався уникнути наїзду, подавши звукові сигнали та застосувавши екстрене гальмування. Незважаючи на ці дії, на жаль, уникнути трагедії не вдалося.

Слідчі з місцевого підрозділу поліції вже розпочали розслідування цього випадку та занесли відомості про нього до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Згідно зі статтею 276 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо це призвело до загибелі людей, правоохоронці проводять ретельне розслідування обставин події.

«Загиблою виявилася місцева жінка. В рамках провадження ми призначили низку експертиз, зокрема щодо встановлення причин смерті. Триває досудове розслідування та встановлюються повні обставини події», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x