Вчора у небі над Бессарабією з’явилася веселка: що символізує її поява

0 коментарів 66528 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьомого січня мешканці Бессарабії могли спостерігати у небі незвичне, як для зими, явище – веселку. Що може символізувати поява одного з найгарніших явищ природи розповів відомий еколог Нацпарку “Тузлівські лимани” Іван Русєв, передає “Бессарабія INFORM”.


За словами Івана Русєва, вважається, що веселка символізує перетворення, небесну славу, зустріч Неба із Землею, міст або межу між світами. У багатьох культурах вона була знаком нескінченного милосердя Бога і його любові до людей.

“Люди завжди звертали особливу увагу на веселку, адже вважали, що вона є посланням Бога, знаком згори. Майже усі народні прикмети про веселку несуть у собі лише гарні знаки долі. Можна по-різному тлумачити появу веселки у зиму. У першому випадку, це може обіцяти те, що усе буде добре і для нас українців настане переможний мир. Але, у другому випадку, це символізує холодну зиму. І прогноз погоди теж вказує на це. Але веселка – це той рідкісний випадок, коли про природне явище немає жодної негативної прикмети”, – зазначив еколог.

Нагадаємо, з 8 січня на Одещині очікується значне погіршення погодних умов та похолодання.

Синоптики попереджають про сильний сніг, хуртовини, ожеледь, ожеледицю, налипання мокрого снігу та снігові замети. Спостерігатиметься посилення північного вітру до 19-24 м/с.

Вчора у небі над Бессарабією з'явилася веселка: що символізує її поява
Вчора у небі над Бессарабією з'явилася веселка: що символізує її поява

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x