Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень

0 коментарів 27135 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Напередодні Нового 2024 року у Болградській гімназії ім. Р. С. Раковського пройшли декілька заходів, завдяки яким учнівський, педагогічний колективи разом із батьками зібрали понад п’ятдесят тисяч гривень. Більшість цих коштів уже завтра адміністрація навчального закладу перерахує на банківський рахунок Благодійного фонду «Ліга добрих справ ЮА» – для потреб 88-го окремого батальйону морської піхоти, у лавах яких свободу та цілісність України захищають чимало представників Української Бессарабії. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».
«Ідея провести напередодні новорічних свят благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ першими озвучили учні, освітяни та батьки 7-х класів гімназії. Ми, не замислюючись, погодилися, але вважали, що у такому важливому та актуальному заході може взяти участь усі 450 учнів закладу, на що вони охоче відгукнулися», – розповіла директор гімназії Сніжана Скорич.
Вирішено було, що спочатку в ярмарку-продажу приготовлених батьками кулінарних виробів приймуть першими 1-6 класи. До неї діти та дорослі підійшли з усією відповідальністю та креативністю. Мало того, поряд з ароматними пончиками на ярмарку були представлені й патріотичні вироби прикладного мистецтва.
«Буквально за кілька днів естафету підхопили вже 7-11 класи, які виявили не менший ентузіазм та фантазію. Крім солодощів, на столах були присутні й інші кулінарні страви, організовано фотозону, музичне оформлення”, — продовжує Сніжана Скорич.
Зазначимо, що за два дні, що проходив ярмарок, вдалося виручити загалом 49 тисяч 861 тисячу гривень. Але й на цьому у Болградській гімназії вирішили не зупинятися.
«Через кілька днів у закладі планувалося провести вперше після пандемії та війни новорічний вечір для учнів 8-11-х класів, які дуже скучили за такими заходами, але й не забували завдяки кому він можливий. І у нас виникла друга спільна ідея – дозволити відвідати вечір також учням інших навчальних закладів Болграда – за квитками за 30 гривень. І це мало результат. Багато хто навіть відмовлявся від здачі, знаючи, що всі кошти будуть направлені на допомогу військовим. Активно приєдналися до реалізації цього всього й батьки: разом із педагогами вони дотримувалися безпеки та контролювали порядок на вечорі», — додала директор гімназії. В результаті новорічний захід для старшокласників та гостей вечора приніс додаткові 5 тисяч 680 грн. «Підрахувавши кошти, отримані з двох ярмарків та вечора, ми провели нараду, на якій було вирішено передати суму 88-му окремому батальйону морської піхоти, де служать наші хлопці. Зв’язалися з їхнім командуванням, спитали, що придбати, нам порекомендували перерахувати кошти на рахунок БФ «Ліга добрих справ ЮА», який уже другий рік займається придбанням всього необхідного для морських піхотинців. Вже завтра, 2 січня, ми здійснимо цю почесну для нас місію. І також залишимо близько трьох тисяч гривень для того, щоб облаштувати у гімназії велопарковку, на якій наполягав лідер учнівського самоврядування Болградської гімназії ім. Г. С. Раковського», – розповіла Сніжана Скорич.
Тільки разом ми – сила, тільки разом ми стаємо ближчими до Перемоги!
Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень Болградська гімназія імені Г. С. Раковського зібрала на допомогу морпіхам понад півсотні тисяч гривень
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x